Weblog Eigenwijs Blij blijft groeien!

De tijd vliegt, het is alweer 2016! Het afgelopen jaar was een fantastische achtbaan voor mijn online magazine Eigenwijs Blij. Op 1 januari stond er nog maar 1 artikel live, inmiddels zijn het er ruim 250. Ons team aan bloggers is gegroeid van 3 naar 14 en er staan nu alweer enkele nieuwe bloggers te trappelen in de coulissen.

Van 0 naar ruim 7.000 bezoekers per maand

In 12 maanden tijden groeide ons publiek van 0 naar 7.000 unieke bezoekers per maand. Een teken dat we voorzien in een behoefte: positie inspiratie voor een ‘ander, beter’ leven. En daar zijn we waanzinnig trots op! Hopelijk kunnen we in 2016 net zo mooi groeien als afgelopen jaar. Dat zou wat zijn: eind 2016 zo’n 25 bloggers en 15.000 unieke bezoekers per maand. We gaan ervoor en hopen je ook dit jaar met veel plezier te kunnen voorzien van inspirerende, prikkelende en informatieve artikelen.

Populaire artikelen in 2015

Altijd verrassend voor de redactie is welke artikelen nu echt ultiem vaak worden gelezen. Soms krijgt een artikel een onverwachte impuls via social media, soms doet een artikel het simpelweg bizar goed in Google. Onderstaande artikelen vormen de top 5 van 2015.

  1. Combi-magnetron schoonmaken met azijn en soda: werkt het?
  2. Pleidooi voor de oudere kat, de karakterbom onder de katten
  3. Eten bewaren en invriezen in glazen bakjes: mijn ervaringen
  4. HiPP opvolgmelk: onze ervaringen met biologische flesvoeding
  5. Eenvoudig je energielabel aanpassen